Over ons

Gravilux is opgestart in 1998 door Sylvia en Jos Lukassen.
Wij zijn begonnen met het vervaardigen van luxe naamborden in huis.

Al snel kwam de vraag naar plakletters en belettering van winkelpanden door een plotter aan te schaffen voldeden wij daar aan.
Daar wij alles voor de klant wilde betekenen op reclamegebied namen we onze eerste kracht in dienst in 2000 zo ook ons eerste pandje.

In de loop der jaren ontwikkelden wij ons tot een All Round reclamebureau van ontwerpen tot realisatie van de huisstijl tot de vervaardiging en plakken van logo’s en teksten op alles wat rijd, vliegt en vaart zo ook alle andere aanverwante waar uw promotie maar op kan.

Het internet was ook een item in opkomst en ook dat gingen wij verzorgen voor onze klanten wat is geresulteerd in een losstaand internet bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogstaande internetsites met bijbehorende data bases Hosting en erkend SIDN domeinregistrant.

Het bedrijf heet 42 answers creative internet studio 42answers.com.
Of dat nog niet genoeg was gingen we ons ook verdiepen in reclamebegeleiding.
Het op maat begeleiden en coachen van bedrijven met tot doelstelling deze in een een betere positie te brengen om beter gezien te worden door de consument.

Reclamebegeleiding van A tot Z

In 2006 gingen we ons specialiseren in het profileren van bedrijven dmv kunst.
Wat ga je geven als relatiegeschenk? Kunst is een bruggenbouwer tussen mensen dus waarom geen kunstwerk cadeau doen met een logo erin verwerkt aan de muur bij je klanten.
Zo gebeurde het dus dat we een exclusieve samenwerking aangingen met de begaafde veelzijdig kunstenaar Zdravko Kotsev schilder van onder anderen het immense nog niet geëvenaarde Panorama Rotterdam van 45 x 5 meter.

Menig bedrijf heeft hier een giclee van aan de muur met wel of geen logo, schilderijen op maat voor u bedrijf of thuis.
Zie voor meer info kunstgaleriegravilux.nl